Anbefaling af kornfrit hundefoder som hundemad til dagligt brug og online hestefoder

Jeg er bekymret for min hund, som bøvler med genstridige maveømheder i de her måneder, men rygtet går, at det bedrer situationen at vælge noget andet hundemad - http://www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Iceland-Pet.aspx, og gå over til kornfrit hundefoder - http://www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Kornfrit-foder.aspx, . Generelt har jeg og familien udelukkende valgt supermarkedets hundemad, men jeg opdagede, at jeg kan købe kornfrit hundefoder på hjemmesiden hvor vi finder hestefoder - http://www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hest/Viking-hestefoder.aspx, til Crunch og Rasmine.

Hestefoder indkøber mig og min mand på web, og det handler jeg og familien nogle gange om året samtidig med hundemad, som madmor her plejer at blande med no-name hundemad fra Kvickly. Jeg forbereder i dag at prøve at bestille kornfrit hundefoder sammen med hestenes hestefoder og se, hvorvidt det retter op på maveproblemerne. Nu forudbestiller jeg eller min mand hestefoder på onsdag, og derefter må vi se.

Oprindelig er en vovse kreeret til andet mad end hundemad med byg og majs, så personligt går ud fra jeg at kornfrit hundefoder fungerer mere naturligt for en hund. Moi har ik haft erfaring med at få gået efter særligt hundemad til familiens hunde, men det er nok påkrævet med sådan noget kornfrit hundefoder, så vapsen kommer frisk igen.