Bygge selv med brug af træemballage, europaller og plastpaller

I noget tid har det været moderne sejt at anvende plastpaller , http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28, , europaller , http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, eller andet træemballage , http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, til at bygge alt muligt med. Og jeg tilsigter også, om jeg personligt kan skabe nogle stole i haven eller perhaps køkkenbede ud af europaller, plastpaller eller træemballage. For få dage siden modtog jeg et ildsted i 40 års gave, og vi mangler stole, når gæsterne og jeg skal riste snøbrød & marshmallows og nyde ilden. Og så mener jeg, det lyder tjekket at gøre det selv.

Er I derude enige med mig i, at det vil være oplagt med nogle flotte køkkenbede og stole, som man på egen hånd har udtænkt? Efter en smule læsning på Google vedr. urtebede i træemballage og europaller er konklusionen, at flere webpages synes man bør benytte plastpaller frem for træemballage og europaller. For køkkenhavens kartofler, spinat og rødbede. Men såfremt man sår i plastpaller vil der ikke være nogen fare.

Europaller og træemballage fungerer godt til stole og lignende, som aldrig kommer i kontakt med grøntsager. Jeg burde i hvert fald sagtens kunne skabe stole og den slags til at sidde på ud af træemballage og europaller om det er imprægneret eller ej. Undertegnede ved ikke helt med hensyn til afsætningsborde i europaller eller lignende træemballage. Til det foretrækker jeg at anvende plastpaller som alternativ, så jeg uden tallerken kan lægge en mad fra mig.