Eget firma – få dit regnskab fikset af bogholder fra vikarbureau

I min lille virksomhed er der stor begejstring for en bogholder hentet fra et vikarbureau til at fikse det daglige regnskab. Jeg har ikke særligt store evner inden for regnskab og økonomi. Et vikarbureau er absolut fantastisk, for de ekspederer hver eneste gang en rutineret bogholder der kan tage hånd om mine udgifter og indtægter. Det er nu 3 år siden at jeg kom igang med at anvende en bogholder fra et vikarbureau til regnskab i min geshæft.

Da mor her var ny blogger fik jeg i en fart brændt nallerne på dét regnskab. Så betroede min barndomsveninde mig om et fint vikarbureau, hvor de har en fleksibel bogholder, som at der håndterer det regnskab langt hurtigere end man selv kunne. Så slipper du for at bøvle med det uden hjælp. Til virksomheders regnskab vælger jeg i øvrigt en bogholder der er hos et vikarbureau fremfor en freelance bogholder, for dér føler jeg mig forsikret om, at at jeg er sikker på at få opgaven gennemgået inden for kort tid.