Et skoleliv på en efterskole klassisk musik stopfuld med efterskole sang + efterskole klaver

Gavesyge mig er tyvstartet før tid og grubler over mine gaveønsker for julen trods at det nok syner ganske i god tid og gennemtænker de kommende gaveønsker for julen?

Mit det opslidte fladjern - http://www.cleanskin.dk/collections/elektronik – /glattejern - http://www.cleanskin.dk/products/smart-elektrisk-harborste – funker rimelig utilfredsstillende. Det bliver ikke rigtig varmt på trods af at det er så længe om blive varmt. Derfor skal et nyt glattejern/fladjern helt sikkert på årets ønskeseddel. Min mor har sandsynligvis tanker omkring at skænke det til mig. For min mor negler tit mit eget glattejern/fladjern så derfor ved mor, at glattejernet duer ret skidt. På den baggrundt går jeg stærkt ud fra, hun donerer hende og jeg et dugfriskt glattejern/fladjern, for hun får selvfølgelig gode ting af det.

Et spritnyt glattejern/fladjern ønsker jeg mig virkelig meget, så jeg har mulighed for at styre mine mange drilske hvirvler i håret. Jeg overvejer samtidig, at skal ønske noget hudpleje - http://www.cleanskin.dk/collections/hudpleje – . For tiden anvender forfængelige mig kun forskelligt billigt hudpleje, men fra nu af vil jeg gerne i gang med at benytte nogle gode produkter. Om ikke så længe må folk på min alder altså beskytte huden, og jeg har tænkt mig hudpleje produkter der rummer det der ekstra pleje.at . Jeg skal måske starte op med at gøre brug af creme til halsområdet inden længe. Jeg vil rigtig gerne starte på noget solide produkter til hudpleje, der rent faktisk duer og holder, det de lover.