Med hjælp fra et redskabsskur træ, pavilloner eller trædrivhuse ka’ husstanden prøve opbevaring

Haven bringer betydelig begejstring hver dag, og vi vil have anskaffet os et par river og andre redskaber, så jeg starter op som nye ejere af grønne fingre. Undertegnede og hustruen rykkede i murermestervilla for noget tid siden. Men der mangler lidt et redskabsskur træ, trædrivhuse eller havepavilloner.

Og ambitionerne holder min frue og jeg ikke tilbage. i Dag er det meste faldet på rette plads indenfor i villaen så nu rykker vores næste projekt af sig selv udendørs til haven. Men skal riven, de ekstra krukker og plæneklipperen være i et redsskabsskur træ? Eller kan konen og jeg derimod tænke over pavilloner eller trædrivhuse, og kombinere vores behov for deponering med adgangen til at kunne drikke kaffen i haven og muligvis avle nogle tomater et varmt sted? pavilloner, trædrivhuse eller et redskabsskur træ Beslutningen må tages.

Vi synes ikke, at vi ønsker at afgive plads på at overveje redskabsskur træ og havepavilloner. Undertegnede har prøvet at google ”redskabsskur træ”, da det var det konen og undertegnede startede med at overveje. Anspurgt vores venner og bekendte og ligeledes researchet en kende online, har vi. Og det tendenserer, at de venner der har havepavilloner anbefaler pavilloner, dem som har valgt trædrivhuse alene anbefaler trædrivhuse og så fremdeles.

Pavilloner eller trædrivhuse er mere charmerende, åbne og fleksible end valget af et skur, som alene er anvendelig som pladsopbevaring. Det kan undertegnede godt følge.

Liva ønsker sig dog en variant af havepavilloner/pavilloner eller lignende, som hun kan bruge under regn & blæst og være i haven. At hustruen ender med at bestemme, bliver sikkert tilfældet. Og desuden kan vores græsslåmaskine stå i carporten.

Fruen har tillige plæderet for,, at hun sagtens kan skaffe opbevaring af små have redskaber, hvis vi vælger ét af de havepavilloner, hun foretrækker at vi køber. At hun og jeg kan begynde det aller første skænderi i vores dugfriske villa over den petitesse sker ikke hvis jeg har noget at sige.