Nyt forehavende Find Lejebolig – læser op på udlejning af bolig/boligudlejning

Dagen hvor jeg moverer hjemme fra pigeværelset glæder jeg mig resolut til og jeg hælder mere til tanken omkring boligudlejning - http://nordichousing.dk/faq/udlejer-er-det-en-fordel-eller-en-ulempe-at-boligen-er-moebleret/, frem for eje en toværelses andelslejlighed. Vælger jeg udlejning af bolig - http://nordichousing.dk/faq/udlejer-hvor-kort-tid-kan-man-udleje/, bliver jeg med større frihed, og på denne måde ka’ jeg komme ud af lejemålet så snart jeg vil, når jeg skal i gang med projekt find lejebolig - http://nordichousing.dk/, og flyt til ny by, såfremt undertegnede eksempelvis ønsker at på en videregående uddannelse eller måske finder drømmefyren som bor længere væk.Min svigerinde lever for tiden i andelslejlighed i mens hun tager toget over 1 time alle hverdage, da hun ikke kan få solgt lejligheden. Derfor vil jeg helst have udlejning af bolig og når jeg opstartede min personlige Find Lejebolig eftersøgning. Jeg kan ikke sige med sikkerhed, hvor jeg drømmer om at leve eller ser mig selv læse hvis vi tænker tre til fem hen i fremtiden. Derfor er udlejning af bolig bedre for mig fremfor at rykke i en fast bolig.

Jeg er debutteret med at google udlejning af bolig, boligudlejning plus søgeord i samme stil, for jeg kan slet ikk vente til jeg ska’ movere fra pigeværelset når gymnasiet er overstået. Det er min personlige tanke med tanken om Find Lejebolig. Jeg søger efter udlejning af bolig, imens far Villy foretrækker sådan noget forældrekøb. Far er jo blevet forvisset om det af mine forældres bankrådgiver. Men hvis det sker er det jo bedst at have styr på, præcis hvor jeg de næste mange år gerne vil bo. I forhold til udlejning af bolig, så vil flytning til andel vidst kun betale sig så fremt den unge bliver boende i minimum 4-5 år. Og så langt frem ved jeg da ikk’, hvor jeg står. Det er muligt at jeg vil læse og bo i Skanderborg og gå efter boligudlejning i det område. Det kunne tillige være at jeg gerne vil på et studie, der stiller krav til at jeg find lejebolig og pendler derfra.