Vedrørende at billig neglelak, vælge mellem hh simonsen glattejern og ghd fladjern

Fødselsdagsbarnet her er ved at få styr på alt hvad jeg ønsker mig til min fødselsdag. Jeg håber på f.eks.fx et hh simonsen glattejern eller ghd fladjern, en eight hour cream kombineret med forskelligt billig neglelak. Sådan en neglelak behøver ikke være super dyr. Jeg holder af at have mange farver og jeg nylakerer regelmæssigt lakken, så derfor kan det lige så godt udelukkende være noget billig neglelak. Jaaah billig neglelak.

Eight hour cream har sparsommelige mig i evigheder haft et godt øje til. Jeg har arvet den sidste rest af mors eight hour cream engang. Men en egen eight hour cream er bare mere cool. Helst både som håndcreme og så den klassiske eight hour cream, som er god til ansigtet og læberne.

M.h.t. fladjern/glattejern, så er jeg ikk helt sikker på, om hvorvidt jeg går op i om det er et ghd fladfjern eller hh simonsen glattejern. Et ghd fladjern koster vidst nok twice as much som et billigere hh simonsen glattejern men forhåbentligt er der mere end design i prisforskellen. Tror I læsere ikk, at sandsynligheden er større for at jeg modtager et hh simonsen glattejern end et ghd fladjern, og det er lige hvad jeg kan bruge. Ligesom jeg nok bliver givet mere billig neglelak end hvis jeg ønskede mig dyre mærker. Så vidt jeg har opfanget fra veninderne, så er de nogenlunde lige lykkelige for deres ghd fladjern og hh simonsen glattejern.